Hvornår Er Det Shorts Vejr?

Pixabay, TheDigitalWay

Jeg vil faktisk sige, at det er op til dig selv, hvornår du synes det er shortsvejr.

Det er enormt forskelligt, hvornår de korte bukser bliver fundet frem. Der er faktisk også nogen, der aldrig gemmer sine shorts væk og går med dem hele året rundt. 

Personligt kommer jeg altid til at fryse meget hurtigt. Derfor bruger jeg ikke shorts i en særlig lang periode af sommeren. Til gengæld kender jeg flere, som altid går med shorts, når muligheden byder sig. Ofte er det noget, man lige skal vænne sig til, men efterhånden som man får gået med sine shorts i alt slags vejr, ja, så fryser man slet ikke. Også selv hvis der ligger sne.

Man kan dog sige, at normen, for hvornår man kan eller skal bære shorts, er, når det er varmt og sommerligt i vejret udenfor. Derfor er det nok shortsvejr, når man sveder med lange bukser på.

Er du dog i tvivl om, hvornår det er shortvejr, så hjælper tøjbutikkerne os heldigvis også med at fortælle, hvornår sommeren er her. Der er nemlig flest shorts i butikkerne om sommeren og flest lange bukser, når vi når hen til vinterperioden.

Jeg håber, du er blevet klogere på, hvornår det er shortsvejr, eller om du selv skal prøve at gå med shorts året rundt?

Dette, du lige læste, er bragt og udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og købe Christinas smykker. Derfor er dette, du lige læste, ikke upartisk.