Hvad Betyder Iot? - Få Forklaringen Her

Pixabay

Vi lever i dag i et højt teknologisk samfund, hvor de fleste af vores apparater kan komme på nettet og kan kommunikere på tværs mellem hinanden.

Hvad er IoT? - IoT står for Internet of Things, som mere eller mindre er alt hvad der kan kobles på nettet eller har med internettet at gøre. 

Det kan både være i form af hardware og software, så som computere, robotter, maskiner, digitale programmer, mobiltelefoner, tablets, osv.

I dag er det ikke unormalt at man i hjemmet også har smart home enheder som kan kobles til Wi-Fi, så som køleskabe, ovne, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, kaffemaskiner osv. Disse er også en del af IoT.

Grunden til at vi i dag har noget vi kalder IoT er fordi vi liver i en super digitaliseret verden og IoT kan samle disse internet enheder under samme betegnelse. 

Egentlig er definitionen af IoT at det er tale om en enhed eller program som kan tale sammen med andre enheder og programmer, så de nemt kan dele data imellem dem.

Det vil i bund og grund sige at IoT dækker over alle alt der kan gå på nettet og som derudover har en form for evne til at kommunikere med andre enheder. 

Læs: avXperten- har ydet økonomisk støtte til indlæg du lige læste. avXperten forhandler blandt andet varmeblæser og mange andre smarte apparater.